Anmälan & antagning

istock-000004817156small.jpgVem kan gå kursen?
Vår urvalsprocess baseras inte på vilken formell titel och utbildning du har utan på personlig mognad samt ditt engagemang och intresse för din egen och andras utveckling. Vi lägger stor vikt vid gruppens sammansättning eftersom den påverkar utbildningens kvalitet lika mycket som lärarnas bidrag.

Många går kursen för att de vill jobba som coacher eller är ledare och vill utveckla sitt ledarskap. Du kan ha eller sikta på vilket yrke som helst som innehåller viktiga samtal med enskilda människor och/eller kommunikation med grupper. I alla yrken där du möter människor kommer du att ha nytta av det coachande förhållningssättet. Gruppen kommer därför att bestå av människor i varierande åldrar och med olika bakgrunder, vilket skapar en spännande dynamik och gör att vi lär mycket av varandra.

Du som redan idag jobbar som coach eller har en coachutbildning kan fördjupa och utveckla coachingen från de nya perspektiv vi kommer att jobba med. Vi ger dig också nycklarna till vad som skapar framgång i yrket.

Frågor?
Välkommen att mejla mia(snabela)coachom.se eller ringa 0731 - 59 22 51.

Antagning pågår…
... och sker löpande tills kursen är full. Första steget i anmälan är att fylla i formuläret nedan. Skriv anmälan i meddelandefältet och ange ditt telefonnummer. Vi kommer då att skicka dig ett frågeformulär och kontakta dig för ett samtal där vi tillsammans avgör om utbildningen passar för dig just nu. Först när du blivit antagen och betalt anmälningsavgiften är anmälan bindande. Vi kommer då att skicka dig en e-bok som vi rekommenderar att du läser innan utbildningens start. Välkommen med din anmälan!


(Lämna tom)