Lärare

mia800.jpgMia Lehndal
Jag har alltid gått min egen väg i livet och har många och långa resor i bagaget, både i det inre och i det yttre. Min önskan är att inspirera dig att hitta din egen väg mot ditt drömliv. Den som bara du kan gå. Därför har jag bland annat skrivit boken Våga vara den du är – det är du som är originalet! (som skickas till dig när du blivit antagen).

Jag är verksam som coach i Stockholm och Värmland och håller företagsinterna kurser i coachande ledarskap och autentisk kommunikation. Föreläser också gärna för en större publik på temat för min bok, ibland i sammanhang dit privatpersoner kommer för att inspireras samt på arbetsplatser. Tidigare har jag arbetat med kommunikation i olika former, både i vinstdrivande företag och ideella organisationer, bland annat som informatör, kommunikationskonsult & projektledare. Jag har en fil kand i medie- och kommunikationsvetenskap och är certifierad coach med dubbla utbildningar (PCC enligt ICF samt ICC). Jag har diplomerat över 150 coacher och har mer än 1000 coachingtimmar bakom mig och många framför mig.

Här finns min blogg och min hemsida med mer info om mig och mitt företag Coachcom.

Lyssna på Poddradioprogram med Mia Lehndal

Lyssna på webbradioprogram om Modigt Ledarskap med Mia Lehndal

johan800.jpgJohan Ekenberg
Min största drivkraft är att inspirera människor att leva levande liv. Jag har 25 års erfarenhet som kursledare inom ledarskap och personlig utveckling. Temat Kroppsläsning, som jag även skrivit en bok om, är väldigt populärt när jag anlitas som talare. Genom att tolka kroppens signaler kan vi lära oss att se var och ens storhet och vad vi behöver träna på för att slå ut i blom. Jag har också gedigen erfarenhet av hur man säljer tjänster och kurser inom branschen för personlig utveckling.

Gästlärare
Peter Ekmark - prisbelönad ledare som har byggt sitt eget unika ledarskap inom en stor koncern med fantastiska resultat. Författare till boken Pojken som levde sina drömmar.