Referenser

Tidigare deltagare på Modigt Ledarskap arbetar bland annat på:

Tetra Pak, Sandvik, Eriksson, Oracle, Försvarsmakten, Karlstad kommun, Uppsala Universitet, Bonnier, Skolverket, Kungliga Biblioteket, Codeq, Sunne Kommun, Länsförsäkringar, HiQ, Infranord, Knowit, Bwin Games, Sida, Miroi, Studiefrämjandet, SATS, Försäkringskassan, Hifab med flera. Många jobbar också som egna företagare, på mindre företag, inom skolan och offentlig sektor.

Deltagarna kommer från hela landet, men mest från storstadsregionerna så vi brukar samordna samåkning frå tex Stockholm. Åldersfördelningen ligger mellan 20 - 70 år med ett medelålder kring 45 år.

Hör av dig om du vill ha kontakt med deltagare från tidigare kurstillfällen. Bara en bråkdel av alla referenser finns med här.

Några ord från tidigare deltagare

Jag har gått och själv hållit massor med ledarskapsutbildningar. Det här är en av de mest insiktsfulla, den går på djupet, in i kärnan av vad ledarskap är. 
Torbjörn Hellmouth, 52 år, ledarskapsutbildare. Tidigare chef och ledare inom polisens nationella insatsstyrka.

Det jag tar med mig främst är en djupare insikt om hur viktig kroppskontakten är i att känna sårbarhet, att känna överhuvudtaget, och att kunna vara sann mot mig själv och älska mig själv på djupet. Gemenskapen, Mias klokhet & visdom och att "allt" fick plats.
Ida Freyschuss, 46 år, VD Ängsbacka kursgård

Det bästa med utbildningen är att det inte känns som en utbildning. Det känns som lek, magi, utveckling, mys, sommarlov, retreat, avslappning. Samtidigt som jag fått växa, lära mig, utveckla mitt liv och öka min kompetens.
Maria Björnelund, 33 år, civilingenjör, verksamhetsutvecklare, coach

Magisk, genuin, professionell, levande. Jag här otroligt nöjd och tacksam att jag fick vara med på detta. 
Susanne Johansson, 40 år, hälsoinspiratör

Troligtvis världens bästa coachutbildning som gett mig livsviktiga insikter och utvecklat mig som människa, ledare & coach 
David Ol-Lars, 46 år, ledarutvecklare & VD Pracise People

Det här var inte bara en kurs. Det var en livshändelse. Rekommenderar alla som vill och vågar utveckla sig själv att anmäla sig till nästa tillfälle.
Karolin Engdahl, 41 år, enhetschef Kungliga Biblioteket

Jag önskar att jag kunde förklara för dig som vill utvecklas som ledare och som människa varför du ska gå denna kurs. Den är helt magisk. Jag kan verkligen rekommendera den och jag lovar att du kommer ringa mig efteråt och tacka för tipset. Dags att leva livet fullt ut nu!
Peter Ekmark, 52 år, prisbelönad ledare & entreprenör

För mig visar Mias ledarskap på vad man i teal-organisationers ”wholeness” benämner som en vacker balans mellan den feminina och maskulina energin i ett samlat ledarskap. Jag uppskattar mycket hennes autentiska uttryck i kursrummet, jag känner mig trygg i och inspirerad av att hon visar hela sig själv.
Mette Boström, 38 år, inspiratör & kreatör av medvetna, hållbara organisationer

För dig som vill utvecklas och beröras på djupet och få möjligheten att göra det för andra människor också. Jag rekommenderar varmt denna utbildning som dessutom äger rum i en fantastisk miljö i Värmland. Vänner för livet ingår i paketet.
Peter Forsberg, 43 år, kursledare, samtalspartner, coach & lärare

Bra balans mellan hjärta och hjärna. Tid för reflektion och insikt. Bra och roligt upplägg. Jag har fått en tydligare bild av mitt rätta jag och mitt unika original och en känsla för vad jag behöver för att blomstra. Och en bra coachutbildning som gör att jag känner mig trygg och säker i coachandet.
Katarina Lindström, 47 år, kommunikationsdirektör, Karlstads kommun

En fantastisk utbildning som fört mig från insikt till insikt och klarhet över mitt bidrag till världen. Stort tack till Mia, Johan och alla andra som var med på kursen för allt jag fått dela med er! Ann-Sofie Asp, 42 år, verksamhetsutvecklare

Delta i denna utbildning om du vill uppnå dina drömmar eller få fatt i dom. Roger Klasson, 55 år, projektledare & konsult inom byggbranschen

Om du är uppriktigt intresserad och nyfiken på att utvecklas som ledare och inser att du måste börja med dig själv är detta kursen för dig. En grundfilosofi jag har är att allt och alla kan utvecklas och med det här upplägget, som är riktigt bra och balanserar har jag tagit mig ytterligare ett steg på min utvecklingstrappa.
Patrik Skagerlind, 46 år, HR Manager, Sandvik

Kursen är så otroligt mycket mer än coaching och modigt ledarskap. Ni är stora och skapar storheter. All kärlek!
Therese Mabon, 45 år, coach och konsult med ett förflutet som projektledare och politisk sakkunnig inom utbildningsdepartementet

Om du vill utbilda dig till coach rekommenderar jag denna kurs. Klockrent innehåll och kursledning för att utveckla dig till en bra coach, coachande ledare och modig beslutsfattare. En resa full av tuffa insikter och vackra möten. En investering i dig själv som är värd varenda krona!
Tony Björkholm, 37 år, coach & mindfullnessinstruktör

Absolut bästa utbildningen man kan gå om man vill bli autentisk i sitt ledarskap.
Linda Örtengren, 45 år, intimitetscoach, samtalsterapeut & gruppledare

Jag har fått verktyg som har gjort mig till en mer professionell coach/medarbetare/medmänniska… Modigt ledarskap har en annan och mer spännande innebörd efter kursen. Modigt Ledarskap – framtidens ledare!
Daniel Segerfeldt, 53 år, exekutiv coach och rekryterare, Codeq AB

En kurs som givit mig utveckling på alla plan. Fantastiskt att få lära mig coaching och samtidigt få ta del av en sådan grupprocess där alla växer i sig själva. Jag har fått en ny yrkesroll, trygghet i mig själv och mycket mycket glädje både under kursen och i coachingsessioner med kursdeltagare och elevklienter.
Nina Kindlund, 42 år, samtalscoach, tidigare affärsjurist

Det bästa med kursen är kopplingen mellan olika perspektiv som gör att det passar för många olika yrkesgrupper. Och den röda tråden av träning i närvaro. Jag har fått större klarhet och tillit till mig själv. Trygghet.
Ole Martin Lillesletten 35 år, arbetar inom psykiatrin, Norge

En inspirerande och kraftfull utbildning som lyft min coaching till en ny nivå. Kombinationen av lärarna, alla moment och upplägget har hjälpt mig att landa mer i min personliga kraft som coach och ledare. Jag har fått en stark tro på och tillit till min förmåga och nya vänner och kontakter. Modigt ledarskap bygger på det viktigaste i coaching och ledarskap – närvaro och den inre kärnan. En utbildning som är med att skapar äkta ledare för allas vår framtid! Tack Mia och Johan!
Mattias Edvardsson, 40 år, coach & konsult på Wunjo coaching och utveckling, tidigare sportchef och tränare

Det bästa med kursen är gruppdynamiken och kombinationen av teori och praktik där det finns möjlighet att integrera kunskaperna på djupet. Och fokus på mål och visioner.
Dounnia Mourad, 47 år, Price Manager, Sandvik

Det har varit fantastiskt att få utvecklas tillsammans så otroligt mycket och verkligen få kunskap om vad coaching är på djupet. Att få känna mig bekväm i samtal som jag tidigare känt mig obekväm i. Att få så mycket fina ord från mina kurskamrater har fått mig att växa rejält.
Bengt Lindahl, 61 år, entreprenör och mångsysslare

Jag har fått bra grunder för att coacha andra och mycket personlig utveckling – det har gett mig en rejäl chans att segla ut i mitt fortsatta liv på ett sätt som jag önskar och vill!
Maria Werpers Dahl, 43 år, prisbelönad företagare och entreprenör

Vikten av essensen i det mänskliga och riktning mot mål knyts ihop på ett oslagbart professionellt och kärleksfullt sätt.
Susann Gunnarsdotter Lampa, 38 år, coach, healer, kursledare, ekologisk frisör

Längtar du efter något mer? På Modigt ledarskap har jag fått kraft, stöd och utmaningar för att utvecklas själv och hjälpa andra.
Lasse, 54 år, coach och mentor med ett förflutet som ingenjör och företagsledare

Jag har fått förståelse för coaching, vilken otrolig kraft det är för insikter, motivation och närvaro. Bra koppling mellan coaching och ledarskap. Kursen har stärkt min nyfikenhet för livet.
Eva Mann, 55 år, enhetschef inom kommunen

Jag vill verkligen rekommendera Modigt ledarskap. Jag har fått lära mig att coacha på ett tryggt, värmande och energifullt sätt och samtidigt fått en personlig resa.
Rickard Lindqvist, 37 år, programansvarig lärare

Mia Lehndal och Johan Ekenberg kan konsten att på ett professionellt och tydligt sätt lära ut coaching och ledarskap. Samtidigt får deltagarna stöd och utrymme för den personliga utveckling som är nödvändig för att kunna praktisera ett modigt ledarskap. Stort tack för att jag fick vara med på denna härliga, häftiga och utvecklande utbildning.
Karin Persson – Haas, 52 år, coach och kursledare

Kursen är som en resa – där polletten trillar ner! Ett öppet, ärligt och kärleksfullt klimat som fungerat som en katalysator för mig och för gruppen på våra respektive resor.
Thomas Wedén, 39 år, projektledare verksamhetsutveckling, Ericsson

Inspirerande, utvecklande, seriöst med mycket lek, skratt och värme. Kursen har både gett mig mod att ta ledningen i mitt eget liv och att genom coaching hjälpa andra att göra det.
Anna-Karin Fredriksson, 31 år, helikoptervakt

Nu kan jag äntligen börja, jag har hittat glädjen och ser att dörren står öppen. Tack Mia för att du har givit av dig själv och förmedlat ett brinnande intresse och engagemang. En fantastisk utbildning som jag verkligen kan rekommendera mina allra bästa vänner.
Gunilla Hell, 57 år, hälsovårdsutvecklare och sjuksköterska inom Försvarsmakten

Jag känner mig hel, ren, sann, stark och modig efter kursen, jag har funnit mitt äkta jag samtidigt som jag lärt mig att coacha på ett mycket kraftfullt sätt.
Ulrika Vargtand, 49 år, konstnär och marknadsekonom

Tack! En väldigt lärorik utbildning i rolig förpackning.
Jesper Dagsberg, 26 år, mångsysslare och coach

En fin och djup utbildning som passar både den som är nyfiken på att expandera och utvecklas och den som vill ha en ny inriktning i sitt yrkesliv. Har fått en massa insikter som brakat in i hjärtat!
Birgitta Liljeblom, 45 år, coach och personlig assistent

Det här är en kurs för dig som vill fokusera på de mjuka delarna och är beredd att bjuda på hela dig – både under kursen och i din yrkesutövning. Det ger verkligen mycket effektiva och kraftfulla resultat.
Maria Rosén, 42 år, projektledare marknadsföring